Utforska lärande möjligheter inom kultur, mat och besöksnäring

Almost Educations har över 25 års samlad erfarenhet av utbildningsbranschen. Vi erbjuder specialiserade YH-utbildningar med fokus på kultur, matproduktion och besöksnäring, med särskilt fokus på Norrbotten och Västra Götaland.

Våra utbildningar är framtagna i nära dialog och samarbete med lokala och regionala aktörer och riktar sig både till yrkesverksamma och till dem som vill byta bana eller utveckla sin kompetens.

Vi finns för att ge människor praktiska kunskaper, verktyg och nätverk för att lyckas inom framtidsbranscher. Alltid med ett tydligt hållbarhetsperspektiv – för individ och samhälle.

Vi ser lärande som en viktig motor i den regionala utvecklingen.
Almost Educations är en del av utvecklingsföretaget Almost There.

Vi formar framtiden tillsammans med dig

Här möter du teamet bakom Almost Educations – en del av Almost There.

Per Myrén

Utbildningsansvarig, kontaktperson Kortkurser MYH

per@almostthere.se
+46 (0) 709 692 452

Lina Ekström Morin

Utvecklingschef – norr

lina@almostthere.se

Nathalie Wahlberg

Utbildningsansvarig – Internationell Kulturproducent

Nathalie@almostthere.se

Tom Løyche

VD Almost There

tom@almostthere.se

Din utbildningsresa inom kultur, mat och besöksnäring

Utbildningar och utvecklingsprojekt i nära samverkan med branschen, och med stort ansvar för framtiden – i norra Sverige och världen i stort.

”Genom utbildning kan småskaliga livsmedelsproducenter, kockar och butikspersonal bidra till att minska matsvinn, optimera resurser och främja en mer hållbar konsumtion.”

– Malin Winsa, Noah
Om utbildningen ’Sälja hållbar mat’

”Samhället är föränderligt. Vi behöver förhålla oss till det, även inom kulturen. När det gäller agila arbetssätt är vi intresserade av att öka kunskapen.”

– Anna Jirstrand Sandlund, Sara Kulturhus
Om utbildningen ’Leda konstnärliga projekt’

”Hållbarhet är en grundförutsättning för att arbeta med guidning i en arktisk miljö. Guiden behöver kunna förmedla förståelse för naturens förutsättningar på ett bra sätt till våra gäster, utan pekpinnar.”

– Anki Granström, Boden turism
Om utbildningen ’Hållbart guidning i arktisk miljö’